Mitt nya vapen!

För några månader sedan träffade jag (av en slump) två av grabbarna från företaget Umara. Efter ytterligare ett möte bestämde jag mig för att testa deras nya spännande produkter. Umara har tagit fram en helt ny sportdryck (Umara Sport) där de genom noggrann forskning valt ut de bästa o viktigaste ingredienserna i exakt rätt mängd/innehåll för att kroppen ska kunna prestera maximalt. De har även utvecklat en prestationshöjande produkt (Umara Intend) som lämpar sig för intensiva och uthålliga sporter. Intend intas innan träningspasset eller tävlingen för väcka liv i kroppen och förbättra ditt mentala fokus och fysiska kapacitet. Allt är hårt testat och helt fritt från doping. 

Jag började med att använda Umara på några av mina träningspass för att att vänja kroppen och testa en lämplig mängd/blandning av sportdrycken. Därefter testade jag produkterna på en tävling, nämligen Årefjällsloppet. Så här drack jag under loppet (enligt instruktion):

Umara Intend: 40 min innan start.

Umara Sport: 15 min innan start och därefter var 10/15:e minut under hela loppet (tävlingstid ca 3h). 

Jag är väldigt nöjd och imponerad över produkterna/resultatet. Efter att intagit Intend så blir kroppen/knoppen verkligen laddad och man riktigt längtar till start... Under loppet fick jag slita ont på den brutalt tuffa banan och i det mycket krävande föret, men trots detta kände jag mig mentalt pigg och fokuserad hela tiden. 

Nu ser jag fram emot att dra igång träningen och fortsätta använda Umara i kommande tävlingar och träningspass. 

Läs mer om Umara här!Comments   

+1 #1 Nils 2014-04-30 05:47
Hej!

Roligt att höra att du testar nya produkter, hur tycker du att det fungerar så här långt?
Quote

Add comment


Security code
Refresh

2018  Samuel Norlén     - New Minds