Lite sämre i Norrbärke Skimarathon...

Foto: Marlene Sjöberg

Det har gått bra och strulfritt nu ett tag på tävlingarna. På Norrbärke Skimarathon (flyttat till Grönklitt) fick jag betala för det :)
I starten strulade det, så jag blev helt stängd. När jag äntligen kom iväg hade jag över 50 åkare framför mig. I min iver att komma i kapp täten får jag stavspetsen avtrampad. Först efter 9 km får jag en ny stav = loppet kört. Redan 5 min efter här. Jag jobbar dock på i min ensamhet och hämtar in grupp efter grupp. Då är det dags igen! Ramlar och hakar ihop med en Moraåkare och blir ihoptrasslad med honom i en liten backe. Det hela tar en bra stund och den senast inhämtade gruppen måste hämtas in igen. Jag deppar dock inte utan kör på. Ett sådant här lopp är ju faktiskt bara träning och det får man inte missa! :) Slutar till sist på en 16:e plats. Bra upphämtning men inget bra resultat. Förra helgens lopp i Grönklitt blev jag 11:a i ett starkare startfält och mycket tuffare bana/före, betydligt mycket närmare de som var först idag.


Var allting skit då? Nej,  jag ser det positiva i  loppet. Formen kändes fortsatt bra och strul får man vara beredd på. Stakningen känns lätt och precis som under sommarens rullskidsäsong känner jag mig extra stark uppför.

Övriga på bilden är Erik Wickström och min klubbkompis Johan Kanto som båda gjorde ett mycket bra lopp!

Resultat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Marlene Sjöberg

Add comment


Security code
Refresh

2018  Samuel Norlén     - New Minds